SPREKERS

Viggo Waas

Viggo Waas is een Nederlands cabaretier, acteur, televisieprogrammamaker, schrijver, zanger en voetbaltrainer.
Lees meer…

prof. dr. Hans Savelberg

Hans Savelberg is bijzonder hoogleraar ‘academisch onderwijs in beweging’ en opleidingsdirecteur Biomedische Wetenschappen aan de Universiteit Maastricht.
Lees meer…

Wart van Zoest

Orthopedisch chirurg Wart van Zoest is gespecialiseerd in sportgerelateerde orthopedie. Hij behandelt sportblessures in de breedste zin van het woord …
Lees meer…

Hein Vergeer

Voormalig allroundschaatser Hein Vergeer werd in de jaren ’80 tweemaal wereldkampioen. In dezelfde jaren werd hij ook Europees kampioen.
Lees meer…

Floris Wardenaar

Floris Wardenaar is in 2001 afgestudeerd als (sport)diëtist in Amsterdam en heeft aansluitend Voeding en Gezondheid gestudeerd aan de Wageningen Universiteit.
Lees meer…

Naomi Brinkmans

Naomi Brinkmans is sportdiëtist bij PSV en de KNVB en weet alles over de relatie tussen voeding, gezondheid en sport.
Lees meer…

Maaike Head & Ilse Paulis

Maaike Head (25) en Ilse Paulis (32) wonnen een gouden medaille bij de Olympische Spelen in Rio. Het duo maakte de favorietenrol volledig waar en roeide in de finale van de lichte dubbeltwee op overtuigende wijze naar de zege.
Lees meer…

Henk Grol

Henk Grol (31) startte al op vijfjarige leeftijd met judoën. In 2008 werd hij Europees Kampioen en op de Olympische Spelen die volgden, behaalde hij een bronzen plak.
Lees meer…

Nadine Broersen

Nadine Broersen (26) meldde zich op negenjarige leeftijd aan bij de plaatselijke atletiekvereniging. Daar kwam haar veelzijdige aanleg al snel aan het licht. Haar eerste titel behaalde zij in 2010 als Nederlands kampioene hoogspringen.
Lees meer…